Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Reiki Extra II.

2022.11.20. @ 10:00 - 16:00

35.000-Ft.
Reiki Extra II.

Reiki II. tanfolyamon tovább bővülnek a lehetőségek. Három szimbólum használatát sajátítjuk el. Ezek segítenek a gyógyításban és a mindennapi problémák megoldásában.

Az első alkalmas arra, hogy ételt, italt harmonizáljuk, olyan rezgésre emeljük, hogy könnyebben emészthetővé, egészségesebbé válik. (A mai világban ahol már tényleg csak a jó Isten tudja, mivel etetnek úgy gondolom kötelező lenne.) Valamint képesek leszünk teret harmonizálni, megváltoztatni annak rezgését, ezzel pozitív hatással lenni mindenkire, aki ott tartózkodik. Ideális iskolában, munkahelyen, vagy akár otthon is. Emellett a fizikai tünetek gyorsabb regenerációját érhetjük el vele.

Itt pusztán érdekességképpen megjegyezném, hogy sok ember, aki kemoterápiát kapott és mellé Reiki energiát, mellékhatások nélkül megúszta! Nem épült le, nem hullott ki a haja, nem ment tönkre a vérképe stb. Nagyon sokan számoltak be erről, tehát ez nem lehet véletlen. – De a még gyorsabb gyógyulás érdekében tudnék még mit ajánlani. Ha ilyen probléma van keress meg!

A második szimbólum segít olyan rezgésre transzformálni a Reiki energiát, hogy kifejezetten a pszichés tünetekre hasson. A lelki bajokra, berögzült félelmekre, fóbiákra stb. Minden a fejből, a gondolatok szintjéről indul ki. Ha ott gubanc van, akkor a páciens hajlamos visszagenerálni a tüneteit. Ez az a terület, amire az orvostudomány egyáltalán nem vagy csak nagyon kis mértékben fordít figyelmet. Kevés módszer létezik arra, hogy a tudatalattit rendbe szedjük. Ez talán az egyik legegyszerűbb.

A harmadikkal pedig időt-teret áthidalva képesek leszünk energiát küldeni másoknak, vagy akár magunknak is előre, akár egy esemény pozitív irányba terelésére, vagy saját magunknak, ha valami extra segítség kell.

Az országban kevés mesternél tanulható extra szimbólumokkal.

Reiki II. Plusz Reiki szimbólummal csak 35 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen!
Feltétele: Bárhol elvégzett Reiki I. tanfolyam.

Jelentkezem a tanfolyamra

Részletek

Dátum:
2022.11.20.
Időpont:
10:00 - 16:00
Összeg:
35.000-Ft.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
Honlap:
https://www.veda108academy.com/reiki_extra/

Helyszín

Véda108
Földes Gábor u. 20
Győr, Győr 12059 Németország
+ Google Térkép