Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Reiki Extra Mester

2022.12.04. @ 10:00 - 16:00

45.000-Ft.
Reiki Mesteri fokozat.

Mondjuk úgy, hogy ilyenkor már nem csak közvetítője az ember az isteni energiáknak, hanem egy velük, innentől megkapjuk a lehetőséget, hogy mesterré váljunk. Az isteni energiák még aktívabban “avatkoznak” bele az életünkbe és terelnek az életutunkon. Ez mindenkinek egyéni, mindenkinek a sajátja.

Nem az számít, hogy társadalmi szempontból kik vagyunk, mivel foglalkozunk. A Reiki minden élettel, életformával, gondolkodásmóddal kompatibilis és vallásoktól független isteni ajándék. Mindenkinek egy tökéletes indulás egy olyan úton, ahol jobban megismerheti magát.

A beavatások között nincs szükség arra, hogy hónapokat, éveket gyakoroljon azért, hogy “méltó legyen” a következő fokozatra, ami a tradicionális reikiben jellemző. A reiki elsődlegesen bennünk hozza létre a változásokat, de nem kötelez senkit arra, hogy az életét alárendelje a gyógyításnak. Az, hogy másokon segíthetünk egy lehetőség, de elsősorban magunknak szól. Éppen ezért mindenki maga dönti el, hogy mikor érzi készen magát a folytatásra.

A tananyag természetesen a mester szimbólum mellett számos további titkosan kezelt technikát is felvonultat!

Reiki mester tanfolyam díja 45 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen!
Feltétele: Bárhol elvégzett Reiki I. & Reiki II.

Jelentkezem a tanfolyamra

 

Részletek

Dátum:
2022.12.04.
Időpont:
10:00 - 16:00
Összeg:
45.000-Ft.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
Honlap:
https://www.veda108academy.com/reiki_extra/

Helyszín

Véda108
Földes Gábor u. 20
Győr, Győr 12059 Németország
+ Google Térkép