Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Reiki Mester Továbbképzés

2022.12.11. @ 10:00 - 16:00

35.000-Ft.

Reiki Mester Továbbképzés

Amit ezen a tanfolyamon elsajátíthatsz:

ELREJTETT JAPÁN REIKI TECHNIKÁK

  • (Reiki “vércserélő” kezelés)Usui kezelési útmutatójában számos endokrin, (pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, mellékvese, hasnyálmirigy probléma) illetve belgyógyászati betegségnél szerepel a vércserélő kezelés.
  • TANDEN CHIRYO-HOVagy GEDOKU-HO-nak is nevezik, ahol GEDOKU mérget jelent, a HO pedig technikát.Ez egy méregtelenítő technika mely emésztési zavarok ellen javallott technika és amely segítségével a testből a nemkívánatos kémiai anyagokat tudod kiválasztani.
  • KOKI-HOKOKI (fújás) és HO (Technika).Reiki kezelés ráfújással.
  • HARMADIKSZEM NYITÁS ÉS FEJLESZTÉS REIKI ENERGIÁVAL
  • GASSHO-MEDITÁCIÓA Gassho szó szerinti jelentése: ,,két összetett kéz”. Ezt a dr. Usui által tanított meditációt, a Gasshót a Reiki-összejövetelek előtt, minden alkalommal, bevezetésül végezték.
  • REIKI ÁLDÁS

A csakrafeltöltés célja a fő energiaközpontok aktivizálása és összehangolása. Ez esetben nem a kezelések részének számító csakra harmonizálásnak egy további változatáról van szó. Ez egy teljesen önálló technika (vagy inkább ritus), ami külsőségeiben, ünnepélyességében sokkal inkább hasonlít a beavatáshoz, mint bármely más reiki technikához. Reiki áldásnak is nevezik.

A csakrafeltöltés (Reiki áldás”) speciális technikájával saját magad és mások energiaközpontjait is feltöltheted. Az energiarendszerre gyakorolt pozitív hatásán kívül a csakrafeltöltés magas szintű figyelemösszpontosító-meditációs gyakorlat is egyben.

Reiki mester továbbképzés tanfolyam díja 35 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen!
Feltétele: Bárhol elvégzett Reiki Mester fokozat.

Jelentkezem a tanfolyamra

Részletek

Dátum:
2022.12.11.
Időpont:
10:00 - 16:00
Összeg:
35.000-Ft.
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.veda108academy.com/reiki_extra-tanfolyam-gyor/

Helyszín

Véda108
Földes Gábor u. 20
Győr, Győr 12059 Németország
+ Google Térkép