Kundalini Reiki

A Kundalini energia minden emberben megtalálható. Egy összetekeredett kígyó képében lapul meg a gyökércsakra mélyén ez az energiaminőség. A kígyót általában negatív töltetű tulajdonságokkal ruházzák fel a sztereotípiák szerint, például mérgező energia, durva és elmét bódító energia és még sok hasonló jelzőt használnak a kígyóval kapcsolatban és magával a Kundalini energiával kapcsolatban is. A Kundalini energia ugyanolyan energia, mint bármelyik más, finom különbségekkel.

A testben lévő energiacsatornák erősítésével lehetősége nyílik arra, hogy csatornázza magának és másoknak a Reikit, csak a szándékkal.

A Kundalini – Reiki tanfolyam során nem csak felébresztjük a Kundalini energiát, hanem megtanuljuk azt is, hogyan használjuk és tartsuk kordában azt. Hozzájárul személyiségünk fejlődéséhez, pozitív változásokat indíthat el az életünkben.

A földre egy Kuthumi nevezetű mester csatornázta le és adta át a tudását minden embernek, aki készen állt annak a befogadására. A Kundalini-Reiki energia megtisztítja az energiatestet és a csakrákat is. Támogatásában áll az egyetemes ismeretek, szeretet, béke és harmónia.
Napjainkban könnyen tanulható és továbbadható személyesen és távoktatás keretein belül is.

A Kundalini – Reiki egy olyan utat mutat számunkra, amely a megkönnyebbülés, elégedettség, nyugalom és boldogság eléréséhez vezet.

 

A Kundalini – Reiki tanfolyam része az energetikai beavatás is, amely során felébresztjük a Kundalinit.

 

A Kundalini-Reiki a meditációs technika dán tanártól, Ole Gabrielsentől származik.

Kundalini Reiki I.

Az egyes tanfolyam elvégzése után a gyógyító csatornák még jobban megnyílnak, erősebbek lesznek a “behangolásnak” köszönhetően. Összehangol/összeköt a Földanyával. Segíti a földelést, ami nekünk spirituális beállítottságú embereknek nagyon fontos. Lássuk miket gyógyíthat vele:

• Távban és természetesen önmagadat
• Karmikus kötelékeket
• Helyzeteket/szituációkat
• Tereket

Tanfolyam díja 35 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen!

Előfeltétele: Bárhol végzett Reiki Mester Fokozat

Javasolt: Violet Flame Reiki IV 

Kundalini Reiki II.

A Kundalini Reiki energiát felhúzzuk a szívcsakráig. Előkészít a Kundalini mester energiára. Átadunk egy speciális meditációt, melynek segítségével képes lesz emelni a “Kundalini tüzet”. Ennek segítségével meg tudja emelni a csakrarendszere energiáját.

Tanfolyam díja 40 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen!

Előfeltétele: Kundalini Reiki I. Fokozat

Kundalini Reiki Meister

“Felhúzzuk” a kundalini energiát a koronacsakráig. A torok, az elosztó és a gyökércsakra kitágul. Több energiát képesek felvenni. Így már az energia túlterjed a gyökér- és a koronacsakrán.

Az alábbi oldásokat teszi lehetővé:

• Egyensúly
• Gyémánt Reiki
• Kristály Reiki
• DNS Reiki
• Születési Trauma Reiki
• Lokáció Reiki
• Előzőélet Reiki

Tanfolyam díja 55 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen!

Előfeltétele: Kundalini Reiki II. Fokozat

Booster

Csakrák befogadó képességének növelése. Csakrák behangolása és energia felerősítésére szolgál. Szükséges, hogy a Kundalini Mesteri fokozat meglegyen.

Díja: 5.000 Ft /booster. Összesen 6 booster van!

Folyamatosan induló egyéni tanfolyamok! 

Egyéni időpont egyeztetéssel, a tervezett tanfolyamokon kívül!

Az egyéni és a csoportos tanfolyam díja megegyező!

Tudnivalók a tanfolyamokról

Örülünk, hogy a tanfolyamainkkal segíthetjük, illetve részesei lehetünk fejlődésének!

A következő adatokra lesz szükség a jelentkezésnél:

– Neve, amit az oklevélen szeretne látni:
– Születési dátuma:
– Cím, irányítószámmal együtt:
– Telefonszám:
– E-mail címe:

Tanfolyamainkon érdemes kényelmesen öltözni, a teljes kényelem érdekében hozhat esetleg egy papucsot. Hozzon egy kis ebédet, szendvicset, salátát és innivalót. Az étel melegítésére, valamint az ital hűtésére van lehetőség. A közelben van bolt és pékség, melyeket a tanfolyam szünetei alatt szükség esetén lehet látogatni. A tananyagot mi biztosítjuk, ha gondolja, hozzon egy jegyzetfüzetet és tollat. A tanfolyamon mindent gyakorlatban is elsajátítunk.
Tanfolyamaink családias hangulatban telnek. Békét és harmóniát teremtve környezetünkben valamint önmagunkban.

A környéken ingyenes a parkolás. Sok esetben parkolóhelyet találni nehéz.

A tanfolyamaink 1 naposak, időtartamuk általában 6 óra. (Az egyéni tanfolyamok általában rövidebbek)

Helyszín: Véda108
9023, Győr, Földes Gábor u. 20,
(Győrben, Adyvárosban)

Díj 50%-át jelentkezéskor, utalással vagy személyesen, készpénzben a Véda108-ban, lehet megfizetni. A tanfolyam díjának másik felét a tanfolyam napján a helyszínen, készpénzben.

Fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

A részvétele akkor lesz biztosítva, ha előre utalja a képzés díjának 50%-át. Kérem a leírtak szerint intézze a befizetést:

1. Az alábbi bankszámlára utalja a részvételi díjat: Kurucz Lajos 58600283-17020622 DT Bank Zrt.

2. Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írja be a teljes nevét, a tanfolyam nevét és időpontját. (Ha nem tud utalni, akkor személyesen egy Duna Takarék Bankban is befizethet vagy a Véda108-ban, készpénzben. Utóbbi esetén telefonos egyeztetés szükséges!)

3. Minimum 3 nappal a tanfolyam időpontja előtt a díj 50%-át meg kell fizetni.

4. Csak akkor lesz biztosítva a helye, ha befizeti a díj 50%-át. (Csoportos tanfolyam esetén a csoport feltöltése a befizetések és NEM A JELENTKEZÉSEK sorrendjében történik.)

5. Csoportos tanfolyam esetén, ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt jelezzük önnek e-mailben és ebben az esetben új időpontot egyeztetünk.

6. Ha legalább 3 nappal a foglalkozás előtt lemondja a részvételt, akkor vissza utaljuk önnek a pénzt. Ha 3 napon belül mondja le akkor már nem. Ez esetben a díj 50%-a elvész, és más tanfolyamra NEM használható fel.

Köszönjük együttműködését!

Tanfolyam díja:

Kundalini Reiki I.

35 000 Ft

Kundalini Reiki II.

40 000 Ft

Kundalini Reiki Mester

55 000 Ft

+ 6 Booster

1 Booster / 5 000 Ft

Üdvözlettel
Kurucz Lajos
A Véda108 Academy tiszteletbeli nagymestere

Ha bármi kérdés felmerülne, a 70 743 2130 -as telefonszámon vagy a kuruczlajos@veda108.hu valamint az info@veda108academy.com E-mail címeken forduljon hozzánk bizalommal!

Adatait az Adatvédelmi tájékoztató | Veda108academy Adatkezelési dokumentumban leírtak szerint kezeljük, és harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki.