Usui Reiki Do Extra

Az Usui Reiki Do Extra egy tradicionális reiki extra szimbólumokkal! 

A reiki egy ősi tibeti módszer

A REIKI japán összetett szó. A REI egyetemes, univerzális, a KI pedig energiát, életerőt jelent, tehát a REIKI univerzális életenergia. Például Kínában Chi-nek, a hinduizmusban pedig pránának hívják. De alapvetően ugyanaról az univerzális energiáról beszélünk, amit könnnyedén meg lehet tanulni használni.

 

A Reiki egy osztatlan és polarizálatlan ősenergia, amely a test-szellem-lélek teljességében működik, egészséget, harmóniát teremt bennünk, hatását mindig a betegség gyökerénél bontja ki, és nem csak a tünetekkel küzd. Az egyensúly helyreállásával megszűnik az ok, és vele együtt testi szinten a tünetek  is.

 

Segít leküzdeni a nehéz élethelyzeteket, oldja a stresszt, a szorongást, a depressziót. Hosszú távon nagyobb harmóniát és egyensúlyt biztosít testi-lelkileg, ezáltal hozzájárul az egészség megőrzéséhez.

Reiki Extra I.

A Reiki I. tanfolyamon a tanuló betekintést kap az emberi test energetikai felépítésébe. Az aura jelentőségébe, a csakrák működésébe, tisztításba.

Megtanulja, hogyan lehet ezt a csodálatos gyógyító energiát önmagunknak és mások segítségére hasznosítani

Kevés helyen tanulható extra szimbólummal.

Bővített tananyaggal és plusz Reiki szimbólummal csak 25 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen!

 

Reiki Extra II.

A Reiki II. tanfolyamon tovább bővülnek a lehetőségek. Három szimbólum használatát sajátítjuk el. Ezek segítenek a gyógyításban és a mindennapi problémák megoldásában.

Az első alkalmas arra, hogy ételt, italt harmonizáljuk, olyan rezgésre emeljük, hogy könnyebben emészthetővé, egészségesebbé válik. (A mai világban ahol már tényleg csak a jó Isten tudja, mivel etetnek úgy gondolom kötelező lenne.) Valamint képesek leszünk teret harmonizálni, megváltoztatni annak rezgését, ezzel pozitív hatással lenni mindenkire, aki ott tartózkodik. Ideális iskolában, munkahelyen, vagy akár otthon is. Emellett a fizikai tünetek gyorsabb regenerációját érhetjük el vele.

Itt pusztán érdekességképpen megjegyezném, hogy sok ember, aki kemoterápiát kapott és mellé Reiki energiát, mellékhatások nélkül megúszta! Nem épült le, nem hullott ki a haja, nem ment tönkre a vérképe stb. Nagyon sokan számoltak be erről, tehát ez nem lehet véletlen. – De a még gyorsabb gyógyulás érdekében tudnék még mit ajánlani. Ha ilyen probléma van keress meg!

A második szimbólum segít olyan rezgésre transzformálni a Reiki energiát, hogy kifejezetten a pszichés tünetekre hasson. A lelki bajokra, berögzült félelmekre, fóbiákra stb. Minden a fejből, a gondolatok szintjéről indul ki. Ha ott gubanc van, akkor a páciens hajlamos visszagenerálni a tüneteit. Ez az a terület, amire az orvostudomány egyáltalán nem vagy csak nagyon kis mértékben fordít figyelmet. Kevés módszer létezik arra, hogy a tudatalattit rendbe szedjük. Ez talán az egyik legegyszerűbb.

A harmadikkal pedig időt-teret áthidalva képesek leszünk energiát küldeni másoknak, vagy akár magunknak is előre, akár egy esemény pozitív irányba terelésére, vagy saját magunknak, ha valami extra segítség kell.

Kevés helyen tanulható extra szimbólumokkal.

Reiki II. Plusz Reiki szimbólummal csak 35 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen!
Feltétele: Bárhol elvégzett Reiki I. tanfolyam.

 

Reiki Extra Meister

Reiki Mesteri fokozat.

Mondjuk úgy, hogy ilyenkor már nem csak közvetítője az ember az isteni energiáknak, hanem egy velük, innentől megkapjuk a lehetőséget, hogy mesterré váljunk. Az isteni energiák még aktívabban “avatkoznak” bele az életünkbe és terelnek az életutunkon. Ez mindenkinek egyéni, mindenkinek a sajátja.

Nem az számít, hogy társadalmi szempontból kik vagyunk, mivel foglalkozunk. A Reiki minden élettel, életformával, gondolkodásmóddal kompatibilis és vallásoktól független isteni ajándék. Mindenkinek egy tökéletes indulás egy olyan úton, ahol jobban megismerheti magát.

A beavatások között nincs szükség arra, hogy hónapokat, éveket gyakoroljon azért, hogy “méltó legyen” a következő fokozatra, ami a tradicionális reikiben jellemző. A reiki elsődlegesen bennünk hozza létre a változásokat, de nem kötelez senkit arra, hogy az életét alárendelje a gyógyításnak. Az, hogy másokon segíthetünk egy lehetőség, de elsősorban magunknak szól. Éppen ezért mindenki maga dönti el, hogy mikor érzi készen magát a folytatásra.

A tananyag természetesen a mester szimbólum mellett számos további titkosan kezelt technikát is felvonultat!

Reiki mester tanfolyam díja 45 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen!
Feltétele: Bárhol elvégzett Reiki I. & Reiki II.

Reiki Extra Mester Továbbképzés

Reiki Mester Továbbképzés

Amit ezen a tanfolyamon elsajátíthatsz:

ELREJTETT JAPÁN REIKI TECHNIKÁK

  • (Reiki „vércserélő” kezelés)

    Usui kezelési útmutatójában számos endokrin, (pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, mellékvese, hasnyálmirigy probléma) illetve belgyógyászati betegségnél szerepel a vércserélő kezelés.

  • TANDEN CHIRYO-HO

    Vagy GEDOKU-HO-nak is nevezik, ahol GEDOKU mérget jelent, a HO pedig technikát.

    Ez egy méregtelenítő technika mely emésztési zavarok ellen javallott technika és amely segítségével a testből a nemkívánatos kémiai anyagokat tudod kiválasztani.

  • KOKI-HO

    KOKI (fújás) és HO (Technika).

    Reiki kezelés ráfújással.

  • HARMADIKSZEM NYITÁS ÉS FEJLESZTÉS REIKI ENERGIÁVAL
  • GASSHO-MEDITÁCIÓ

    A Gassho szó szerinti jelentése: ,,két összetett kéz”. Ezt a dr. Usui által tanított meditációt, a Gasshót a Reiki-összejövetelek előtt, minden alkalommal, bevezetésül végezték.

  • REIKI ÁLDÁS

A csakrafeltöltés célja a fő energiaközpontok aktivizálása és összehangolása. Ez esetben nem a kezelések részének számító csakra harmonizálásnak egy további változatáról van szó. Ez egy teljesen önálló technika (vagy inkább ritus), ami külsőségeiben, ünnepélyességében sokkal inkább hasonlít a beavatáshoz, mint bármely más reiki technikához. Reiki áldásnak is nevezik.

A csakrafeltöltés (Reiki áldás”) speciális technikájával saját magad és mások energiaközpontjait is feltöltheted. Az energiarendszerre gyakorolt pozitív hatásán kívül a csakrafeltöltés magas szintű figyelemösszpontosító-meditációs gyakorlat is egyben.

Reiki mester továbbképzés tanfolyam díja 35 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen!
Feltétele: Bárhol elvégzett Reiki Mester Fokozat.

Reiki Extra Tanári

A Reiki Tanári fokozat: A tanuló meg kapja a jogot és lehetőséget, hogy Reiki beavatásokat végezzen. Reiki I-II-Mesteri szintig. A Véda108 eszmei szervezet tanáraként.

Ha úgy érzed, hogy kellő tapasztalattal rendelkezel, használod, éled a Reikit és tovább szeretnéd adni másoknak is, akkor a lehetőség előtted áll. Akkor is, ha más szervezetnél végezted a tanulmányaidat!

Reiki Extra Tanári tanfolyam díja 90 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen!
Feltétele: Bárhol elvégzett Reiki Mester tanfolyam.

Folyamatosan induló egyéni tanfolyamok! 

Egyéni időpont egyeztetéssel, a tervezett tanfolyamokon kívül!

Az egyéni és a csoportos tanfolyam díja megegyező!

Tudnivalók a tanfolyamokról

Örülünk, hogy a tanfolyamainkkal segíthetjük, illetve részesei lehetünk fejlődésének!

A következő adatokra lesz szükség a jelentkezésnél:

– Neve, amit az oklevélen szeretne látni:
– Születési dátuma:
– Cím, irányítószámmal együtt:
– Telefonszám:
– E-mail címe:

Tanfolyamainkon érdemes kényelmesen öltözni, a teljes kényelem érdekében hozhat esetleg egy papucsot. Hozzon egy kis ebédet, szendvicset, salátát és innivalót. Az étel melegítésére, valamint az ital hűtésére van lehetőség. A közelben van bolt és pékség, melyeket a tanfolyam szünetei alatt szükség esetén lehet látogatni. A tananyagot mi biztosítjuk, ha gondolja, hozzon egy jegyzetfüzetet és tollat. A tanfolyamon mindent gyakorlatban is elsajátítunk.
Tanfolyamaink családias hangulatban telnek. Békét és harmóniát teremtve környezetünkben valamint önmagunkban.

A környéken ingyenes a parkolás. Sok esetben parkolóhelyet találni nehéz.

A tanfolyamaink 1 naposak, időtartamuk általában 6 óra. (Az egyéni tanfolyamok általában rövidebbek)

Helyszín: Véda108
9023, Győr, Földes Gábor u. 20,
(Győrben, Adyvárosban)

Díj 50%-át jelentkezéskor, utalással vagy személyesen, készpénzben a Véda108-ban, lehet megfizetni. A tanfolyam díjának másik felét a tanfolyam napján a helyszínen, készpénzben.

Fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

A részvétele akkor lesz biztosítva, ha előre utalja a képzés díjának 50%-át. Kérem a leírtak szerint intézze a befizetést:

1. Az alábbi bankszámlára utalja a részvételi díjat: Kurucz Lajos 58600283-17020622 DT Bank Zrt.

2. Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írja be a teljes nevét, a tanfolyam nevét és időpontját. (Ha nem tud utalni, akkor személyesen egy Duna Takarék Bankban is befizethet vagy a Véda108-ban, készpénzben. Utóbbi esetén telefonos egyeztetés szükséges!)

3. Minimum 3 nappal a tanfolyam időpontja előtt a díj 50%-át meg kell fizetni.

4. Csak akkor lesz biztosítva a helye, ha befizeti a díj 50%-át. (Csoportos tanfolyam esetén a csoport feltöltése a befizetések és NEM A JELENTKEZÉSEK sorrendjében történik.)

5. Csoportos tanfolyam esetén, ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt jelezzük önnek e-mailben és ebben az esetben új időpontot egyeztetünk.

6. Ha legalább 3 nappal a foglalkozás előtt lemondja a részvételt, akkor vissza utaljuk önnek a pénzt. Ha 3 napon belül mondja le akkor már nem. Ez esetben a díj 50%-a elvész, és más tanfolyamra NEM használható fel.

Köszönjük együttműködését!

Képzés díja:

Reiki Extra I. Tanfolyam

25 000 Ft

Reiki Extra II. Tanfolyam

35 000 Ft

Reiki Extra Mester Tanfolyam

45 000 Ft

Reiki Extra Mester Továbbképzés Tanfolyam

35 000 Ft

Reiki Extra Tanári Tanfolyam

90 000 Ft

Üdvözlettel
Kurucz Lajos
A Véda108 Academy tiszteletbeli nagymestere

Ha bármi kérdés felmerülne, a 70 743 2130 -as telefonszámon vagy a kuruczlajos@veda108.hu valamint az info@veda108academy.com E-mail címeken forduljon hozzánk bizalommal!

Adatait az Adatvédelmi tájékoztató | Veda108academy Adatkezelési dokumentumban leírtak szerint kezeljük, és harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki.