Reiki Extra Mester Továbbképzés

35,000Ft

Reiki Extra Mester Továbbképzés

 

Reiki Mester Továbbképzés

Amit ezen a tanfolyamon elsajátíthatsz:

ELREJTETT JAPÁN REIKI TECHNIKÁK

  • (Reiki “vércserélő” kezelés)Usui kezelési útmutatójában számos endokrin, (pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, mellékvese, hasnyálmirigy probléma) illetve belgyógyászati betegségnél szerepel a vércserélő kezelés.
  • TANDEN CHIRYO-HOVagy GEDOKU-HO-nak is nevezik, ahol GEDOKU mérget jelent, a HO pedig technikát.Ez egy méregtelenítő technika mely emésztési zavarok ellen javallott technika és amely segítségével a testből a nemkívánatos kémiai anyagokat tudod kiválasztani.
  • KOKI-HOKOKI (fújás) és HO (Technika).Reiki kezelés ráfújással.
  • HARMADIKSZEM NYITÁS ÉS FEJLESZTÉS REIKI ENERGIÁVAL
  • GASSHO-MEDITÁCIÓA Gassho szó szerinti jelentése: ,,két összetett kéz”. Ezt a dr. Usui által tanított meditációt, a Gasshót a Reiki-összejövetelek előtt, minden alkalommal, bevezetésül végezték.
  • REIKI ÁLDÁS

A csakrafeltöltés célja a fő energiaközpontok aktivizálása és összehangolása. Ez esetben nem a kezelések részének számító csakra harmonizálásnak egy további változatáról van szó. Ez egy teljesen önálló technika (vagy inkább ritus), ami külsőségeiben, ünnepélyességében sokkal inkább hasonlít a beavatáshoz, mint bármely más reiki technikához. Reiki áldásnak is nevezik.

A csakrafeltöltés (Reiki áldás”) speciális technikájával saját magad és mások energiaközpontjait is feltöltheted. Az energiarendszerre gyakorolt pozitív hatásán kívül a csakrafeltöltés magas szintű figyelemösszpontosító-meditációs gyakorlat is egyben.

Reiki mester továbbképzés tanfolyam díja 35 000 Ft. hogy mindenki számára elérhető legyen!
Feltétele: Bárhol elvégzett Reiki Mester Fokozat.

4 készleten

Leírás

Örülünk, hogy a tanfolyamainkkal segíthetjük, illetve részesei lehetünk fejlődésének!

 

A következő adatokra lesz szükség a jelentkezésnél:

– Neve, amit az oklevélen szeretne látni:
– Születési dátuma:
– Cím, irányítószámmal együtt:
– Telefonszám:
– E-mail címe:

Tanfolyamainkon érdemes kényelmesen öltözni, a teljes kényelem érdekében hozhat esetleg egy papucsot. Hozzon egy kis ebédet, szendvicset, salátát és innivalót. Az étel melegítésére, valamint az ital hűtésére van lehetőség. A közelben van bolt és pékség, melyeket a tanfolyam szünetei alatt szükség esetén lehet látogatni. A tananyagot mi biztosítjuk, ha gondolja, hozzon egy jegyzetfüzetet és tollat. A tanfolyamon mindent gyakorlatban is elsajátítunk.
Tanfolyamaink családias hangulatban telnek. Békét és harmóniát teremtve környezetünkben valamint önmagunkban.

A környéken ingyenes a parkolás. Sok esetben parkolóhelyet találni nehéz.

A tanfolyamaink 1 naposak, időtartamuk általában 6 óra. (Az egyéni tanfolyamok általában rövidebbek)

Helyszín: Véda108
9023, Győr, Földes Gábor u. 20,
(Győrben, Adyvárosban)

Díj 50%-át jelentkezéskor, utalással vagy személyesen, készpénzben a Véda108-ban, lehet megfizetni. Utóbbi esetén telefonos egyeztetés szükséges!

A tanfolyam díjának másik felét a tanfolyam keretein belül a helyszínen, készpénzben lehet megfizetni.

A részvétele akkor lesz biztosítva, ha előre utalja a képzés díjának 50%-át. Kérem a leírtak szerint intézze a befizetést:

1. Az alábbi bankszámlára utalja a részvételi díjat: Kurucz Lajos 58600283-17020622 DT Bank Zrt.

2. Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írja be a teljes nevét, a tanfolyam nevét és időpontját. (Ha nem tud utalni, akkor személyesen egy Duna Takarék Bankban is befizethet vagy a Véda108-ban, készpénzben. Utóbbi esetén telefonos egyeztetés szükséges!)

3. Minimum 3 nappal a tanfolyam időpontja előtt a díj 50%-át meg kell fizetni.

4. Csak akkor lesz biztosítva a helye, ha befizeti a díj 50%-át. (Csoportos tanfolyam esetén a csoport feltöltése a befizetések és NEM A JELENTKEZÉSEK sorrendjében történik.)

5. Csoportos tanfolyam esetén, ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt jelezzük önnek e-mailben és ebben az esetben új időpontot egyeztetünk.

6. Ha legalább 3 nappal a foglalkozás előtt lemondja a részvételt, akkor vissza utaljuk önnek a pénzt. Ha 3 napon belül mondja le akkor már nem. Ez esetben a díj 50%-a elvész, és más tanfolyamra NEM használható fel.

7. Online tanfolyam esetén a tanfolyam teljes díját kell előre fizetni, a fentiek szerint.

Köszönjük együttműködését!

Üdvözlettel
Kurucz Lajos
A Véda108 Academy tiszteletbeli nagymestere

Ha bármi kérdés felmerülne, a 70 743 2130 -as telefonszámon vagy a kuruczlajos@veda108.hu valamint az info@veda108academy.com E-mail címeken forduljon hozzánk bizalommal!

Adatait az Adatvédelmi tájékoztató | Veda108academy Adatkezelési dokumentumban leírtak szerint kezeljük, és harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki.

További információk

Helyszín

Földes Gábor u. 20, Győr 9023

Datum

november. 17.
Kezdés: 10:00
Befejezés: 16:00